tenda de matalassos a barcelona

Matalasseria a Barcelona

montfort con tf.jpg

Des de 1881, la teva matalasseria de confiança a Barcelona

A. Montfort som ja la quarta generació familiar que vetllem pel teu descans. Des que Agustí Montfort va obrir la primera matalasseria a Barcelona l´any1881, sempre hem buscat proporcionar la millor qualitat, al millor preu, perquè en nosaltres trobis el descans que necessites.

Un negoci centenari, un servei de qualitat

Som un comerç centenari, d'aquests que cuiden el tracte amb el client i que aposten per la qualitat i la garantia. L´any 1906 la Matalasseria A. Montfort es va traslladar al Carrer Xuclà 19, al barri de Ciutat Vella de Barcelona, molt a prop de la Plaça de Catalunya, des d'on hem estat fins el 30 de setembre de 2017 com un d'aquests negocis emblemàtics de la zona, volgut pels veïns de sempre. A partir d'aquesta data ens trobareu a la Vila de Gràcia on seguim amb la mateixa filosofia de comerç de proximitat.

Encara que mantenim els valors de la qualitat i proximitat, la nostra matalasseria a Barcelona ha apostat a cada etapa de la seva llarga vida per innovar per adaptar-se a les novetats d'aquest sector.

El valor de l´experiència

Des de refer matalassos de llana, passant pels matalassos de molls dels anys 50 fins a arribar, passada la dècada dels 60, a la tecnologia del làtex. Des de llavors, cada dia, cada mes o any apareixen noves tecnologies, materials i acabats, amb l'objectiu de proporcionar el millor descans, el més adequat a cada persona.

Exposició amb varietat d'opcions i preus

Si visites la nostra matalasseria a Barcelona trobaràs una àmplia exposició, tant de matalassos, com de somiers, complements de llit i tèxtil llar. Et convidem a conèixer-nos, a provar els nostres matalassos amb total comoditat i que et prenguis el teu temps, amb el nostre assessorament professional, perquè el teu matalàs sigui l'últim que t'amoïni.

Qualitat, proximitat i innovació: la recepta d'una matalasseria centenària a Barcelona capital.

 

Matalasseria A. Montfort

  C/ Providencia 46,
Barcelona, 08024 , (Barcelona)

  93 301 13 39

  93 317 59 81

Serveis

Entrega a domicili
Retirada del vell matalàs
Finançament i garantia

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.