Matalasseria a Barcelona

La major oferta de matalassos i equips de descans

Matalasseria a Barcelona

Benvinguts a la web de Matalasseria A. Montfort, la quarta generació familiar d’una empresa que vetlla pel teu descans. Des que Agustí Monfort obrís la primera matalasseria a Barcelona en 1881, sempre hem buscat proporcionar la millor qualitat, al millor preu, perquè gaudeixis d’un somni reparador i reconfortant.

 

Més d’un segle al servei de la qualitat

Som un comerç centenari, d’aquests que cuiden el tracte amb el client i que aposten per la qualitat i la garantia. A 1906 ens traslladem al carrer Xucià 19, en el barri de Ciutat Vella de Barcelona, molt a prop de la Plaça Catalunya, on vam romandre fins al 2017 com un d’aquests negocis emblemàtics de la zona, volgut pels veïns de sempre. Aquest any ens mudem a la nostra seu actual al carrer Providència número 46.

Encara mantenim els valors de qualitat i proximitat que ens caracteritzen d’ençà que vam començar a treballar en la nostra matalasseria a Barcelona, en cada etapa hem apostat per innovar per adaptar-nos a les novetats d’aquest sector i així poder oferir-te el millor.

 

El valor de l’experiència

Des de refer matalassos de llana, passant pels matalassos de molls dels anys 50 fins a arribar, passada la dècada dels 60, a la tecnologia del làtex. Des de llavors, cada dia apareixen noves tecnologies, materials i acabats, amb l’objectiu de proporcionar el millor descans, el més adequat a cada persona.

 

Gran varietat d’opcions i preus

Si visites la nostra matalasseria a Barcelona trobaràs una àmplia exposició, tant de matalassos com de somiers, complements de llit i tèxtil de la llar. Et convidem a conèixer-nos, a provar els nostres matalassos amb total comoditat i al fet que et prenguis el teu temps, amb el nostre assessorament professional, perquè el teu matalàs sigui l’últim que t’amoïni.

JA SAPS ON TROBAR-NOS?

 

Qualitat, proximitat i innovació: la fórmula de l’èxit d’una matalasseria centenària a Barcelona capital